a2o-architecten

Locatie:
Vissersstraat 2
3500 Hasselt
E-mailadres: 
Telefoon: 
+32 011/26 03 30
Fax: 
+32 011/28 55 28

______________________________________
a2o is een multidisciplinair bureau gevestigd in Hasselt met 34 medewerkers van verschillende nationaliteiten. Sinds de oprichting in 2000 werkt a2o zowel nationaal als internationaal aan een divers scala van projecten. De kracht in al deze projecten zit in het stedenbouwkundig onderzoekend ontwerp, de architecturale innovatie, het vermogen om mens en ruimte met elkaar te verbinden en het streven naar een duurzame performantie.
Voor een overzicht van de projecten kan men terecht op de website www.a2o.be. De opdrachten situeren zich, naast verscheidene andere domeinen zoals scholenbouw, zorg, huisvesting, …, zeker ook in de ‘kantoorbouw’ en ‘industrie/utiliteit’.

a2o beoefent stedenbouw en architectuur, maar ook specialismen als o.a. monumentenzorg, scenografie, research, marketing, enz. zodat ze een zeer breed gamma van opdrachten aankunnen. De opgaven worden immers steeds complexer en het beheersen van dit soort complexe opdrachten wordt meer en meer de norm. Vandaar dat een mix aan kwaliteiten binnen het bureau een uitgesproken meerwaarde vormt.