Koopfeest "Hasselt Binnenstebuiten"

Datum:
maandag 27 juni 2016 tot donderdag 30 juni 2016 (afgelopen)
Locatie:
Hasselt

De jaarlijkse braderie die doorgaat van maandag 27 juni t.e.m. donderdag 30 juni heet dit jaar 'Hasselt Binnenstebuiten'. 

De Handelaars komen naar buiten met koopjes

Tijdens Hasselt Binnenstebuiten komen de handelaars en horeca met hun afgeprijsde producten of hun kunnen op straat en zorgen ze voor een sfeervol shoppingmoment in de binnenstad. Alle initiatieven worden gebundeld op één facebookpagina. Volg ons dus zeker via Hasselt Binnenstebuiten om te weten wat er wanneer in de binnenstad te beleven valt!

Laatavondshoppen op donderdag

Op donderdag zijn de winkels open tot 21u en zullen er in de vooravond een aantal dansgroepen voor sfeer op de Grote Markt en Molenpoortplein zorgen.

Sfeer en gezelligheid in de binnenstad

Stad Hasselt zorgt in samenwerking met de handelaarsvereniging HcH ook voor extra sfeer in de binnenstad.

Kinderworkshop op woensdagnamiddag

Op woensdagnamiddag van half 2 tot half 6 is er op het Capucieneplein een 'street art' workshop voor kinderen. Kinderen kunnen tijdens deze periode in en uit lopen en zo lang blijven als ze willen om met vinylstiften en krijt zich uit te leven. Dit alles wordt in goede banen geleid door Bazarts

Street acts op woensdag- en donderdagnamiddag

Er zullen op woensdag en donderdag een aantal street acts rondlopen in de binnenstad. Zo kan je woensdag tussen 14u en 17u Marcel Cyclette tegenkomen. Donderdag tussen 16u en 20u lopen De Madammen en Showmann & Co door de Hasseltse winkelstraten.

Molenpoortplein wordt 4 dagen lang Relaxplein

Het Molenpoortplein wordt deze 4 dagen ingekleed in een zomerse setting waar men met een hapje of drankje even kan uitrusten van al het shoppen.

Kom met fiets of openbaar vervoer

Stad Hasselt raadt aan om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen naar de binnenstad. Wie met de auto komt kan gratis parkeren op de parking op de Koning Boudewijnlaan en daar gratis de bus nemen naar het centrum. Ook de gratis parking aan de Gelatinefabriek kan gebruikt worden.

Zorg dat je dus zeker komt naar de gezelligste straatverkoop van Limburg en omstreken!