Opening Primark - parkeren aan de rand van de stad

Datum:
donderdag 28 mei 2015 (afgelopen)
Locatie:
Demerstraat
Hasselt 3500

De Hasseltse politie verwacht een flinke verkeersdrukte bij de opening van de Hasseltse Primark volgende week donderdag 28 mei. We willen daarop voorbereid zijn en raden mensen dan ook aan om zoveel mogelijk parkings buiten het stadscentrum te gebruiken, zoals die aan de Koning Boudewijnlaan. Van daaruit kan je nog makkelijk te voet of met de bus (met gratis ticket) de winkel bereiken op het Molenpoortplein.

Op verschillende plaatsen in Hasselt zullen digitale informatieborden je in realtime parkeer- en verkeersinformatie geven. 

Donderdag geeft de politie ook via Facebook (politie HAZODI) en Twitter (@PZHAZODI) informatie over de drukte, de verkeerssituatie, parkeerplaatsen, etc. 

Heb je nog vragen over de verkeers- of veiligheidsmaatregelen bij de opening van Primark? Neem dan tijdens de kantooruren contact op met de politiezone via het nummer 011 26 73 40.

Voor handelaars die problemen met leveringen verwachten of hinder ondervinden, kunnen best contact opnemen met CityDepot op 0800 91 680 of info@citydepot.be om zo het levertijdstip op een ander moment te laten plaatsvinden.  

Locatie op de kaart

Javascript is required to view this map.