UpCycling Festival

Datum:
vrijdag 19 september 2014 tot zondag 21 september 2014 (afgelopen)
Locatie:
Molenpoortplein
Hasselt 3500

Stad Hasselt en CREAZI organiseren van 19-21 september 2014 het tweede Upcycling Festival, in Europese sfeer! Op zondag 21 september van 11u – 18u voorzien we een hip marktje op het Molenpoortplein in het stadscentrum.

 

We zoeken standhouders die leuke dingen verkopen,  gelinkt aan hergebruik, upcycling, levensduurverlenging van materialen.

Verkoop jij leuke spullen gemaakt van pre- of postconsumer waste?  Dan zijn we naar jou op zoek!

We hebben 20 kraampjes van 0,8 x 2,40 m met een dakje. We vragen geen standgeld, en uiteraard is de opbrengst van de verkoop voor jou! Demo’s of kleine workshops mogen ook aangeboden worden.

Hetzelfde weekend opent Hasselt Kermis, het Jenevermuseum en zijn er tal van activiteiten. We verwachten veel volk.

Interesse? Stuur een mailtje naar hilde.pootemans@hasselt.be.  Vermeld hierbij wat je wil verkopen en of je elektriciteit en stoelen nodig hebt. Wij evalueren de kandidaten op basis van het thema upcycling. Wees er snel bij, we hebben maar 20 plaatsen!

Aangezien er die zondag 21 september heel wat te beleven valt in de binnenstad, bieden we geïnteresseerde handelaars de mogelijkheid om op zondag de winkel te openen. Om alle misverstanden te vermijden, dit is geen collectieve koopzondag.

 

Locatie op de kaart

Javascript is required to view this map.