Nieuws

dinsdag 24 juli 2018
BEKIJK EN DOWNLOAD HIER HET OMLEIDINGSPLAN VOOR BEDRIJVENTERREIN KIEWIT. BEKIJK EN DOWNLOAD HIER HET OMLEIDINGSPLAN VOOR LOKAAL EN DOORGAAND VERKEER.
woensdag 14 maart 2018
OPTIE 1: BASIC 3D op basis van het campagnebeeld van 48u Hasselt - € 150 - Achterwand - Raamsticker - Vloerstickers - Contour gesneden of 3D objecten tussen achterwand en raam 
maandag 12 maart 2018
Om het lokaal shoppen in Hasselt te promoten organiseren we in de periode van het Lenteshoppen opnieuw een wedstrijd waarbij shoppers kans maken om €1000 aan Hasseltbonnen te winnen (2x €500 met 1 winnaar per week). De wedstrijd loopt van maandag 19 maart tot en met zondag 1 april en kadert binnen het project 'Belevingswinkelen in Hasselt'.
donderdag 8 maart 2018
Wat is windowdressing?  De term “windowdressing” is relatief nieuw in Vlaanderen en laat zich vooral kenmerken door het aanbrengen van 3D stickers op leegstaande etalages. Wij willen graag een stukje verder gaan en deze zogenaamde diepte, werkelijk maken. 
maandag 20 november 2017
Oproep Regenbooghuis om wereldaidsdag te steunen
dinsdag 22 augustus 2017
Het Centrummanagement Hasselt heeft tot doel de uitstraling en de commerciële dynamiek van de Hasseltse binnenstad te vergroten. Ter ondersteuning van de dagelijkse werking en de realisatie van het visie- en actieplan van de organisatie zijn zij op zoek naar een centrummanager. Interesse? Solliciteren kan tot 15 september 2017. Meer informatie vind je terug in de functiebeschrijving. Functieomschrijving Centrummanager
woensdag 26 juli 2017
Bekijk en download hier het omleidingsplan voor bedrijventerrein Kiewit.Bekijk en download hier het omleidingsplan voor lokaal en doorgaand verkeer.
donderdag 13 juli 2017
Van 16 tot 19 augustus ontvangt Pukkelpop opnieuw tienduizenden muziekliefhebbers in Kiewit. Tijdens het festival is de Kempische Steenweg ter hoogte van het festivalterrein afgesloten voor alle verkeer. Bovendien geldt er vanaf de Beringersteenweg in Zonhoven tot aan het festivalterrein een strikte tonnagebeperking: geen doorgang voor voertuigen +3,5T.  
maandag 10 juli 2017
Naast het bestaande fietsroutenetwerk worden in Limburg ook fietssnelwegen uitgebouwd: directe verbindingen van belangrijke punten. In Hasselt kruisen daarbij 2 belangrijke assen: Sint-Truiden - Hamont en Riemst-Ham. "Zowel vanuit toeristisch als economisch oogpunt is dit een troef voor Hasselt: recreatief nemen fietsers graag de tijd om mooie routes te verkennen.
maandag 10 juli 2017
De Grenslandhallensite krijgt er in oktober 2017 een extra troef bij: Jumpsquare opent er dan in één van de leegstaande hallen het grootste trampolinepark van de Benelux. Een private investering van 1 miljoen euro en 25 jobs. Grenslandhallenvoorzitter Tom Vandeput: "Deze nieuwe troef sluit naadloos aan bij de activiteiten op de rest van onze evenementensite: kinderentertainment bij Plopsa, concerten in Ethias Arena en Theater, beurzen in de Grenslandhallen, restaurant Crudo, discotheek Versuz en beachclub Ipanema."