3D Stadsmagazine - zet je zaak in the picture!

Wat is windowdressing? 

De term “windowdressing” is relatief nieuw in Vlaanderen en laat zich vooral kenmerken door het aanbrengen van 3D stickers op leegstaande etalages. Wij willen graag een stukje verder gaan en deze zogenaamde diepte, werkelijk maken. 

In de aankleding van de etalages wensen we zoveel mogelijk aanwezige zaken en merken in onze stad te integreren zodat het echt een verhaal van de stad wordt. Een 3D Stadsmagazine als het ware! Centrummanagement, Dienst Economie en Dienst Toerisme zal een groot deel van deze kost dragen. Maar door de promotionele waarde voor de Hasseltse middenstand vragen wij ook een kleine bijdrage aan de zaken en merken die ook een toegevoegde waarde zien in dit initiatief en hieraan wensen deel te nemen. Het project zal gedurende 2 maanden, van 24 maart t/m 26 mei aanwezig zijn in de panden met inachtname van verhuur of verkoop in deze periode. Indien dit het geval is zal de installatie verhuizen naar een andere locatie voor de resterende tijd.

Aftrap op 25/03 - Lenteshoppen

Het Lenteshoppen-weekeinde zal de eerste aftrap zijn van dit initiatief met minimaal 2 panden in de binnenstad. Dit aantal kan toenemen op basis van de inschrijvingen. 

Indien u interesse heeft, kan u dit melden via centrummanager@hasselt.be voor 14/03. Ook voor vragen kan u bij hem terecht.

We beseffen dat deze aanvraag last-minute is maar we dienden rekening te houden met de vele actoren die met dergelijk project gemoeid zijn. Toch zouden wij u willen vragen voor woensdag 14 maart uw deelname te bevestigen zodat alles in productie kan uiterlijk 19 maart. Op zaterdag 24 maart zullen de locaties dan ingevuld zijn.

Wat mag u verwachten?

OPTIE 1: BASIC 3D op basis van het campagnebeeld van 48u Hasselt
- Achterwand
- Raamsticker
- Vloerstickers
- Contour gesneden of 3D objecten tussen achterwand en raam

Voor de integratie van 2 producten binnen de gehele setting per etalage en vermelding van naam en adres vragen wij een bijdrage van € 150 voor de gehele periode van 2 maanden. 


OPTIE 2: SPECIAL 3D WINDOWDRESSING
- Achterwand
- Raamsticker
- Vloersticker
- Contour gesneden of 3D objecten tussen achterwand en raam vervaardigd uit speciale materialen (spiegeldibond / acrylaat / forex / …)
- Outdoor vinyl om gebouw of straat te bekleden

Voor de integratie van 2 producten binnen de gehele setting per etalage en vermelding van naam en adres vragen wij een bijdrage van € 250 voor de gehele periode van 2 maanden.


LET WEL: Om een duidelijk beeld en verhaal te krijgen en elk product voldoende aandacht te geven is er beperkte plaats per etalage. Bij succes breiden we de locaties wel uit. 

Na inschrijving vragen wij u een selectie door te geven van uw product(en). Samen met onze graficus wordt dit verwerkt in het gehele verhaal of invulling van de etalage. U krijgt de kans de invulling te zien alvorens de productie wordt opgestart.

Indien u interesse heeft, kan u dit melden via centrummanager@hasselt.be voor 14/03. Ook voor vragen kan u bij hem terecht.