bereikbaarheid van uw bedrijf tijdens Pukkelpop

Van 16 tot 19 augustus ontvangt Pukkelpop opnieuw tienduizenden muziekliefhebbers in Kiewit. Tijdens het festival is de Kempische Steenweg ter hoogte van het festivalterrein afgesloten voor alle verkeer. Bovendien geldt er vanaf de Beringersteenweg in Zonhoven tot aan het festivalterrein een strikte tonnagebeperking: geen doorgang voor voertuigen +3,5T.

 

Uw bedrijf blijft in deze periode bereikbaar maar er gelden omleidingen voor zowel het bedrijventerrein Kiewit, als voor doorgaand verkeer. Breng je werknemers, leveranciers en klanten zeker op de hoogte.  

Is uw bedrijf niet gevestigd op bedrijventerrein Kiewit, neem dan een kijkje op www.hasselt.be/pukkelpop voor de omleidingen voor doorgaand verkeer.

Omleiding voor verkeer naar bedrijventerrein Kiewit 

 Het bedrijventerrein Kiewit is van woensdag 16 tot zondag 20 augustus enkel bereikbaar via de Kempische Steenweg komende van Hasselt. Kom je vanuit noordelijke richting (Eindhoven/Lommel/Houthalen-Helchteren), volg dan de voorziene omleidingsroutes Q of Y tot Hasselt. 

Ter hoogte van het afrittencomplex 29 (N74xE314) in Houthalen kan je kiezen om via de Westerring in Genk (route Y) of via het Klaverblad in Lummen (route Q) te rijden. Tekstkarren geven de actuele reistijden van de twee alternatieve routes weer, zodat je in Houthalen de snelste weg kan kiezen.

Via de Hasseltse Grote Ring vind je aansluiting met de Kempische steenweg. Je volgt deze tot aan de Corda Campus, waar je rechts-af rijdt om de Walenstraat en de bedrijvenzone te bereiken. IZ Kiewit verlaten doe je vervolgens via dezelfde weg in omgekeerde richting.

Binnenkort ontvangen de bedrijven op bedrijventerrein Kiewit nog uitgebreidere info omtrent de omleiding en andere maatregelen die genomen worden om het verkeer naar uw bedrijventerrein zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Download hier alvast het plan met de omleidingen voor bedrijventerrein Kiewit en stuur het zeker door naar je werknemers, klanten en leveranciers.

 

Heb je nog vragen over de bereikbaarheid van je bedrijf, dan kan je contact opnemen met bereikbaarheidsadviseur Tom Buntinx via tom@amaril.be of 011 43 38 55.