Corda INCubator genomineerd voor Ondernemersprijs Herman Dessers

Corda INCubator is samen met Ronnie Leten (Atlas Copco) en Karin Van De Velde (Callexcell) genomineerd voor de Ondernemersprijs Herman Dessers van Voka Limburg. Wie de uiteindelijke winnaar wordt, weten we op 2 juni tijdens de Jaarvergadering in het Ethias Theater Hasselt.

Na de overwinning van Arte in 2015 (Jean-Pierre, Philippe en Steven Desart), gaat Voka Limburg op zoek naar een waardige opvolger die het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie heeft geleverd op (vooral) economisch gebied. De prijs is genoemd naar Herman Dessers, die bijna 42 jaar directeur was van de toenmalige Kamer voor Handel en Nijverheid Limburg.

Corda INCubator is een initiatief van Stad Hasselt en LRM. Starters kunnen er een zitje of goedkope kantoorruimte huren, en genieten van een brede waaier aan professionele begeleiding, en is het kloppende hart van de Corda Campus. Amper anderhalf jaar na de feestelijke opening maakt Corda INCubator kans op de ondernemersprijs Herman Dessers.

De andere genomineerden zijn Ronnie Leten en Karin Van De Velde.

Ronnie Leten is Manager van het Jaar 2013, Limburg-ambassadeur, een plek in de top 100 van de beste CEO’s ter wereld… Ronnie Leten heeft heel wat titels op zijn palmares staan. Hij staat sinds 2009 aan het hoofd van de Zweedse Machinebouwer Atlas Copco en bestuurt het bedrijf met verve.

Karin Van De Velde heeft 15 jaar ervaring in de wereld van contact centers op haar palmares en richtte in 2009 Callexcell op in Sint-Truiden. Een sterk staaltje ondernemerschap. From scratch stampte Van De Velde een bedrijf uit de grond dat vandaag maar liefst 450 mensen tewerkstelt en dus al een heel mooie groei neerzette.