Galeria Inno Hasselt opent op 27 november

Galeria Inno opent donderdag 27 november de deuren in de Koning Albertstraat in Hasselt. Op precies dezelfde plek opende 43 jaar geleden toen nog Innovation een pand, maar dertien jaar later werd de winkel weer gesloten.

De sollicitatiegesprekken voor de 120 jobs - in drukke periodes 150 - lopen nog.

 

“ Hasselt is één van de blinde vlekken op onze kaart en meteen zetten we zo één van de grote fouten uit het verleden recht: Inno sluiten in Hasselt", klonk het eerder toen de Inno-bonzen ook aangaven waarom ze

in de binnenstad wilden zijn en niet op de Blauwe Boulevard. "We willen in het hart van de steden zijn. Er is wel over de kanaalkom gesproken, maar we zochten naar een pand in de binnenstad. Bovendien willen we dynamiek brengen in de steden waar we zijn, dus ook hier in Hasselt. Mooi is ook dat we zelfs in ons originele gebouw kunnen terugkeren.

 

We kregen ook de garantie dat, één keer het stadskantoor er is, we ook langs die zijde een in- en uitgang kunnen maken." Arnaud Moerenhout, CFO van Galeria Inno: "We gaan voor een innovatieve winkelbeleving gericht op veeleisende shoppers met een overvloedige keuze aan kwaliteitsmerken, urban stijl en alles rond mode. Onze winkel moet vanaf 27 november een trendy baken zijn in de stad."