Nieuwe naam en voorzitter voor Industriegroep Hasselt

Op de jaarvergadering van Industriegroep Hasselt (IGH) op 24 maart droeg Frank Peeters (Omnibeton) de voorzittershamer over aan Stijn Leën (Leën Drukkerij). Dit gebeurde in het prachtige decor van Delorge Automotive.

De nieuwe voorzitter gaf een krachtige speech waarin hij niet alleen enkele nieuwe bestuursleden voorstelde, maar ook de naamswijziging van IGH aankondigde. Omwille van het veranderende ledenbestand was de vroegere benaming niet meer juist, vandaar de naamsverandering in Ondernemingsgroep Hasselt (OGH). De Ondernemingsgroep Hasselt zal ook duidelijke strategische accenten leggen, zoals imago, ruimte om te ondernemen, wegen op het beleid en opleiding en vorming.

Stad Hasselt wil Frank Peerters bedanken voor zijn jarenlange inzet als voorzitter en wenst Stijn Leën veel succes in zijn nieuwe rol. Daarnaast gaf ook Elke Beulens die avond haar rol als secretaris door aan Tine Thijsen om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen VKW. We wensen hen beide veel succes met hun nieuwe job. 

We kijken alvast uit naar een mooie samenwerking!

 

Omwille van de naamsverandering is ook het e-mailadres gewijzigd. Vragen, suggesties, enz. dienen voortaan verstuurd te worden naar ogh@vkwlimburg.be