Schrijf je nu in voor de wereldrecordpoging Speed Business Dating van JCI

Limburg ligt niet in de touwen, maar is sterker dan ooit, schouder aan schouder. Dat wil JCI Limburg aantonen door op maandag 17 november met maar liefst duizend netwerkers in de Ethias Arena het Guinness Wereldrecord Speed Business Dating te breken. JCI verzamelde de Limburgse werkgeversorganisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven samen aan tafel en vormt zo een nooit gezien front voor de Limburgse economie.

 

Het huidige wereldrecord staat op naam van het Australian Institute of Management met 475 deelnemers. Daar wil initiatiefnemer Andres Lesire van JCI Limburg verandering in brengen: “We gaan minimaal voor een verdubbeling van het record en mikken op duizend speeddaters in de Ethias Arena. Met dit wereldrecord wil JCI zijn steentje bijdragen aan de SALK-acties die vandaag in Limburg gelanceerd worden. Alleen hebben wij de stap van SALK fiches en bijhorende administratie overgeslagen, Limburg Sterk Netwerk is een hands-on project, gerealiseerd door jonge, enthousiaste doeners. Dat is waar Limburg voor staat, vastpakken en initiatief nemen, dat is de boodschap die we willen uitdragen!”

Na het event verhuizen de deelnemers naar discotheek Versuz, om daar in een informele sfeer verder te netwerken en het kersverse wereldrecord samen te vieren. Work hard, play hard.

Schrijf je hier in: www.limburgsterknetwerk.be