Stad Hasselt wordt Hotspot op Voka Open Bedrijvendag 2017

Na een succesvolle editie in 2014, wordt stad Hasselt in 2017 opnieuw Hotspot tijdens Voka Open Bedrijvendag 2017. Dit betekent dat de bedrijven uit Hasselt op zondag 1 oktober tussen 10 en 17 uur duizenden bezoekers warm te verwelkomen en onder te dompelen in de Hasseltse bedrijvigheid.

 

Schepen van economie Tom Vandeput: ‘Stad Hasselt wil in 2017 graag opnieuw gastheer zijn tijdens Open Bedrijvendag om de Hasseltse bedrijven in de kijker te zetten en Hasselt op de kaart te zetten als ‘ondernemende stad’. Open Bedrijvendag geeft de Hasseltse bedrijven de gelegenheid om zich te tonen aan buren, klanten, leveranciers, … maar het geeft ook onze inwoners de kans om met eigen ogen te zien dat Hasselt heel wat bedrijven heeft waar we terecht trots op kunnen zijn. In 2014 was het alleszins een groot succes. Hasselt was met 23 deelnemende bedrijven de grootste groepsactie van het land! In 2017 willen we minstens even goed doen. Bij dezen dus een warme oproep om deel te nemen!'

Samen met het  Open Bedrijvendag team zorgt het stadsbestuur dat Hasselt als hotspot niet onopgemerkt blijft door het organiseren van leuke wedstrijden en/of fietsroutes langs de deelnemende bedrijven.

Heb je interesse? Neem dan een kijkje op de website van Open Bedrijvendag of neem vrijblijvend contact op met Helga Ponet van Open Bedrijvendag voor meer informatie (helga@openbedrijvendag - 0474 90 58 09)